September: Nyt hold på peer-uddannelsen

Peer Støtte Nyheder Leave a Comment

Den 4. september startede 12 nye peers og kollegaer op på Peer-Uddannelsen i Region Hovedstaden. Alle var der med samme formål: At blive klogere på hvordan man kan bidrage til at flere kommer sig, og dele erfaringer med hvad der gør en forskel.

De tolv deltagere var fra hele Sjælland med deltagere fra både region, kommuner og NGO’er. På tværs af hverdagen som lønnet eller frivillig peer, eller kollega, blev drøftet hvad man for en medarbejder som peer, hvilken rolle ens erfaringer spiller og hvordan arbejdspladsen arbejder med håb, empowerment og de andre elementer, der er vigtige for den personlige recovery.

Ud over peer-medarbejderens rolle, kommer uddannelsen bl.a. rundt om forventninger til jobbet som peer samt metoder og værktøjer til, hvordan man kan arbejde recovery-orienteret.

Næste hold starter op januar 2018. Tilmeldingsfristen er 20. november. Tilmeldingsskemaer kan downloades her (LINK)

Læs mere om Peer-Uddannelsen i Region Hovedstaden her (link)

 

 

 

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.