Café-aftener i Rudersdal – skal du med?

Peer Støtte Nyheder, Vil du være peer Leave a Comment

Bro til hverdagslivet holder hver måned en café i Rudersdal området. Her kan du møde andre på tværs af livserfaringer, psykiske udfordringer og baggrund. Kom uanset om det er på egen krop, du har oplevet det, om du er pårørende eller medarbejder.

“Bro til hverdagslivet”, giver dig mulighed for at bruge dine personlige erfaringer til at hjælpe andre. Høre om hvordan du kan blive uddannet som frivillig – eller få støtte fra en frivillig, som selv har erfaring med psykiske udfordringer.

Følg med på Facebook
– meld dig ind i gruppen, hvis du har lyst

 


Vil du vide mere om muligheden for at blive frivillig i Bro til Hverdagslivet
Læs mere her

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.