3 peers til F-ACT teams søges

Peer Støtte Fra Partnerne, Fra vores samarbejdspartnere, Vil du være peer Leave a Comment

3 Deltidsstillinger som Recovery medarbejder søges til Distrikt Psykiatrien Bispebjerg/Brønshøj

Har du haft en psykisk lidelse og er kommet dig?  Har du lyst til at bruge de erfaringer til at støtte andre mennesker i at skabe en mere meningsfuld hverdag?

Hvis du føler dig parat til en deltidsstilling på en spændende arbejdsplads der er i gang med at implementere og arbejde efter F-ACT modellen og hvor du selv er med til at forme dine arbejdsopgaver, er der nu tre ledige stillinger.

Der er ingen krav om at du har en sundhedsfaglig uddannelse.

 Om F-ACT og vores arbejdsplads:

F-ACT står for Fleksibel Assertiv Community Treatment og direkte oversat til dansk betyder det: “Fleksibel udgående og opsøgende behandling i nærmiljø.” Et F-ACT team yder intensiv ambulant psykiatrisk behandling til mennesker med svær psykisk sygdom som fx skizofreni.

Det betyder, at teamet i hverdagen har mulighed for at tilbyde en mere intensiv behandling til patienter, der i en periode har brug for mere støtte, f.eks. pga. kriser, forværring i tilstand eller andre livsomstændigheder, og på samme tid tilbyder en mere Recovery orienteret behandling og kontakt til de patienter der oplever en mere stabil periode af den psykiske sygdom.

Om stillingen 

Som Recovery medarbejder er du med til at styrke den enkeltes Recovery proces og bidrager til denne proces ved at tilbyde individuel støtte i hverdagen.

Dine opgaver

  • At bruge og fortælle om dine erfaringer fra eget sygdomsforløb
  • At tilbyde individuel støtte og samtaler
  • At stå for eller deltage i gruppebehandling
  • At ”bygge bro” mellem behandlingssted og det enkelte menneske

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker på individuel overenskomst med henvisning til FOA’s medhjælperoverenskomst.

Stillingen er på 18 – 20 timer. Tiltrædelsesdato: 1. oktober 2016.

Ansøgning og ansøgningsfrist

Send din ansøgning, dit CV samt eventuel dokumentation, så vi har det i hænde senest mandag d. 14. september kl. 12:00 til: Ledende distrikt sygeplejerske Nadja Lauesen på mailadressen: nadja.lauesen@regionh.dk

I din ansøgning bedes du om, at komme ind på din personlige motivation til at søge stillingen, og hvordan du forventer, dine erfaringer med en psykisk lidelse kan gøre en forskel for andre. Omfang af denne beskrivelse skal være på maks. en side.

Der afholdes samtaler i uge 39

Se mere her

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.